Villiyrttien mielenkiintoinen maailma imaisee usein mukaansa ja mikäpäs sen järkevämpää. Kyllähän Suomen puhtaan luonnon antimista kannattaa ehdottomasti hyödyntää muutkin kuin sienet ja marjat. Tietenkin myös villiyrtit! Autan mielelläni sinua alkuun tai syventämään jo opittua. Syksyllä vedetään kumpparit jalkaan ja lähdetään ihmettelemään kehnäsieniä, suppilovahveroita ja harmaakirjovahakkaita.

Toimin luonnontuoteneuvojana ympäri vuoden, joten minut voi pyytää kouluttamaan esimerkiksi ravintolaan, leipomoon tai tyhy-päiville. Talviaikaan kuivatut yrtit kulkevat kevyesti matkassa! Pyydä tarjous alareunasta löytyvällä kaavakkeella.

Kaikkiin luonnontuoteneuvontapalveluihin pätee seuraavat.

Ennakovaatimukset: Ei tarvitse kokemusta

Varaukset viimeistään: 3-7 vrk aikaisemmin

Peruutukset viimeistään: 2 vrk ennen sovittua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutamme 50%.

Varusteet: Säänmukainen vaatetus ja luontoon soveltuvat kengät (esim. kumpparit tai vaelluskengät) ja muistiinpanovälineet. Voit myös ottaa korin ja aiheeseen liittyviä kirjoja.

 

 

Etäkoulutus Vauhtistartti Villiyrttien maailmaan

300 € /ryhmä

(sis. alv 24%)

Innostava alkeiskurssi helpoilla villiyrteillä, joilla ei ole myrkyllisiä näköislajeja ja jotka on helppo tunnistaa. Kerää ryhmä valmiiksi mistä päin Suomea tahansa ja pidetään kurssi etäyhteyksien päässä, esimerkiksi Teams -palaverinä! Kurssin hintaan kuuluu kattava pdf -paketti, jossa on myös ihania reseptejä.

Saatavuus: Ympäri vuoden

Osallistujamäärä: Max. 40 (kysy tarjous isommalle ryhmälle)

Kesto: 2 h

 

Villiyrttikartoitus omalla pihallasi

55 €

(sis. alv 24%)

Haluatko tietää onko kukkapenkkisi rikkaruohot sittenkin superfoodia? Tulen luoksesi kotipihaan, mökille tai kesäasunnolle tekemään tunnin kestävän villiyrttikartoituksen ja kerron sinulle samalla pihassasi viihtyvien yrttien käyttömahdollisuuksista niin huipputerveellisenä ruoka-aineena kuin ihonhoidossakin.

Saatavuus: Touko-elokuu

Osallistujamäärä: 2 hlö, lisähenkilöt + 10 €

Kesto: 1 h

 

 

Ystävien Villiyrttihupsaus

30 € /hlö /lyhyt ohjelma

55 € /hlö /pitkä ohjelma

(sis. alv 24%)

No mutta! Ystäviä tai sukua tulossa ja olisi ihanaa tehdä jotain innostavaa yhdessä? Entäs siihen päälle rentouttava jalkakylpy tai itse tehty kosmetiikkatuote? Tässäpä on kuin tilauksesta sopiva palvelu, joka liikkuu sinne missä te olette! Ohjelmasta on lyhyempi ja pidempi versio, villiyrttisesongin aikaan kerätään tietysti raaka-aineet tuoreena, muina aikoina hyödynnetään omia villiyrttivarastojani.

Lyhyessä ohjelmassa valmistetaan yhdessä villiyrteistä ihana jalkakylpy sekä kasvonaamio ja tietysti myös toteutetaan hemmotteluhetki. Nautitaan myös ravitsevaa villiyrttiteetä hoidon ohella.

Pidemmässä ohjelmassa kerron tarkemmin villiyrttien hyvinvointivaikutuksista ja vehreyden aikaan tutkimme kasveja luonnossa, lumen aikaan valmistetaan pakkasen puremille huulille hoitava huulirasva villiyrteistä ja luonnollisista rasvoista.

Saatavuus: Ympäri vuoden

Osallistujamäärä: minimi 5 aikuista

Kesto: 1,5 h tai 3 h

Varusteet: Muistiinpanovälineet, ennakkoon mahdollisesti sovittavat tarvikkeet (kylpyvadit/ruoka-ainekset)

 

 

Hevosen Villiyrtit -kurssitus (toukokuu-heinäkuu)

40 € /hlö

(sis. alv 24%)

Hevosen Villiyrtit -kurssilla kerron miten hevoselle tehdään kutinaa helpottava kesäöljy talliympäristöstäkin löytyvistä luonnonkasveista (villiyrteistä). Lisäksi kerron mitä kasveja voi kerätä talven varalle talteen hoitamaan hevosta myös sisäisesti. Liikun kurssittamassa Itä-Suomen alueella. Jos saatte tallillenne vähintään 6 hengen ryhmän kiinnostuneita, tulen mielelläni kurssittamaan. Kurkkaa ennen varaamista löytyykö Kurssit ja leirit -sivultani läheltäsi jo toteutuva kurssi. Tottakai kurssitan täällä omilla villiyrttiniityillä läpi kesän!

Saatavuus: kesä-elokuu

Osallistujamäärä: minimi täällä meillä 4 hlö, muualla n. 8 hlö

Kesto: 2 h

 

Ota yhteyttä!

 

  Takaisin Etusivulle

   

  Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

  Puhelin: 040 744 17 92

  Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

  Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti