Turvehoidot perustuvat lämmön ja turpeen bioaktiivisten aineiden yhteisvaikutukseen, mikä syvärentouttaa lihaksia. Hoitoturve sisältää fulvo- ja humushappoja, sekä hyödyllisiä alkuaineita, kuten kuparia, sinkkiä, rautaa, piitä, magnesiumia ja mangaania. Turve auttaa mm. reumaattisissa kiputiloissa ja myös monissa iho-ongelmissa, kuten atooppiseen ihottumaan ja akneen. Turve edistää aineenvaihduntaa ja kosteuttaa, pehmentää, kuorii sekä syväpuhdistaa ihoa.Turvehoidoissamme käytetään Lehtosuon (Lehto Peat) hoitoturvetta, joka lämmitetään 40 asteiseksi.  Hoitoturve on tutkittua ja huippulaatuista, suoraan Ähtäristä.

Lue tarkemmin turpeen hoitavista aineista tästä linkistä.

Saatavuus: ympäri vuoden

Rajoitukset: hartsiallergia (reagointi pihkaan), kissa-allergia (koskee kotihoitolaa)

Varaukset viimeistään: 5-7 vrk ennen hoitoa

Peruutukset viimeistään: 24 h ennen sovittua aikaa. Muussa tapauksessa laskutetaan 50% hinnasta.

Lisäpalvelut: tilauksesta tulen kotihoitolan ulkopuolelle, tällöin hintaan lisätään kilometrikorvaus yli 10 km suuntaansa menevälle osuudelle 0,50 €/km ja hoitoja täytyy olla vähintään 3 kpl.

Myös lahjakortit!

 

Selkä-hartiaturvehoito 60 min

55 €

(sis. alv 24%)

Selkään levitetään lämmin turve ja sen päälle kelmu. Sitten turpeen hoitavaa vaikutusta tehostetaan lämpöhauteilla, jotka nostetaan selälle ja jaloille. Vielä viltti päälle ja pääset nauttimaan ihanasta päähieronnasta sekä käsi- ja jalkahieronnasta. Tämän jälkeen lämpökääreet poistetaan selän päältä ja saat pintaverenkiertoa tehostavan imukuppihieronnan. Lopuksi hieron selän ja hartiat vielä öljyn kanssa Aaltosen tekniikalla. Tervetuloa rentoutumaan!

Henkilömäärä: 1 hlö

 

Selkä-hartiaturvehoito + jalat 90 min

75 €

(sis. alv 24%)

Mikäli kaipaat lämpimän turvehauteen hoitavia ominaisuuksia myös takareisille ja pohkeille, valitse tämä ihana hoito! Hoidon kulku on muutoin ylläolevan kaltainen, mutta turve levitetään myös jalkojen takapinnoille ja imukuppihieronta tehdään myös takareisille ja pohkeille. Seisomatyöläisen unelmien täyttymys!

Henkilömäärä: 1 hlö

 

Kokovartalohoito kasvohieronnalla 120 min

95 €

(sis. alv 24%)

Tässä lähes unettavan rentouttavassa hoidossa saat ensin tehokkaan turvehoidon selkä-hartia -alueelle, sekä takareisille ja pohkeille. Tämän jälkeen käännyt selinmakuulle ja levitän kasvoillesi ihoa hellivän ja turvotuksia laskevan turvenaamion. Sen vaikutuksen ajan hieron öljyn kanssa etureidet. Naamion pesun jälkeen saat vielä ihanan kasvohieronnan. Tietenkin lämpöpakkaukset pitävät sinut lämpimänä koko hoidon ajan!

Henkilömäärä: 1 hlö

 

Selkä-hartiaturvehoito + Rohkeusratsastus

100 €

Erikseen ostettuna 110 €
(sis. alv 24%)

Hevosystävän haaveet käyvät toteen tässä kokonaisvaltaisessa hemmottelussa. Ensin ystävystytään suloisen suomenhevosen kanssa ja käydään talutusratsastuslenkki metsätiellä. Hevosen käyntiaskeleet antavat ristiselälle jo hyvää lämmittelyä ja vetreyttä ennen hoitoa. Ratsastuksen jälkeen nautitaan tunnelmallisessa tallituvassa kuppi kuumaa tai kylmää ja lähdetään hoitolaan nauttimaan ihanasta turvehoidosta.

Henkilömäärä: 1 hlö

 

Varaa aika!

 

Takaisin Etusivulle

 

 

 

Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

Puhelin: 040 744 17 92

Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti