Turvehoito syvärentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehon, että mielen. Mikäli kärsit stressistä, lihaskalvo- ja lihaskireyksistä, huonosti nukutuista öistä, hidastuneesta aineenvaihdunnasta, iho-ongelmista tai heikentyneestä ääreisverenkierrosta, on turvehoidoista todellakin apua juuri sinulle! Turvehoito tapahtuu hierontapöydällä.

Opiskelin turvehoitajaksi keväällä 2018 ja siitä saakka olen saanut auttaa ihmisiä voimaan niin paljon paremmin. Teen turvehoidot kotihoitolassani Pielaveden Vaaraslahdessa, mutta tilauksesta myös muualla (lähinnä turvesaunotus).

Hoidot eivät sovellu hartsiallergisille, sillä turpeessa voi olla maatuneiden havupuiden pihkajäämistä vapautunutta hartsia. Pitkät hoidot eivät sovellu sydänsairaille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä imukuppihierontaa voi tehdä vaikeille suonikohjuille.

Turvehoidosta asiakkaani ovat saaneet välitöntä helpotusta lihaskipuihinsa, kauan kaivattua rentoutta ja raukeutta sekä vipinää aineenvaihduntaan. Kipujen ja kolotusten häviämisen myötä stressinsietokykykin paranee ja uni maistuu. Hoidon teho on tuntunut kropassa vielä viikko käsittelyn jälkeen, mikä on aika huikeaa!

Saatavuus: ympäri vuoden

Rajoitukset: hartsiallergia (reagointi pihkaan), kissa-allergia (koskee kotihoitolaa)

Varaukset viimeistään: 6 h ennen hoitoa

Saapuminen: aikaisintaan 10 min ennen varattua aikaa.

Peruutukset viimeistään: 12 h ennen sovittua aikaa. Muussa tapauksessa laskutetaan 50% hinnasta.

Hoidot saatavissa myös sähköiseen lahjakorttiin!

Selkä-hartiaturvehoito 60 min

60 €

(sis. alv 24%)

60 min turvehoidossa lämmin turvehaude tulee selkä-hartia -alueelle. Lämpöpakkaukset tehostavat turpeen aineenvaihduntaa kiihdyttävää vaikutusta. Hoitoon sisältyy päähieronta, käsi- ja jalkahieronnat sekä selän ja hartioiden imukuppi- ja öljyhieronta. Hoito on todella tehokas jumiutuneille hartioille ja kipeälle selälle. Turpeen vaikuttavina aineina ovat humus- ja fulvohapot sekä runsaat mineraalimäärät. Turve myös hoitaa iho-ongelmia antiseptisten piirteidensä sekä iholle sopivan pH:nsa avulla. Hoidossa pöydällä voi olla vain yksi asiakas kerrallaan, mutta kahdelle hengelle voidaan varata peräkkäiset ajat, odottaja voi levätä vierashuoneen pedillä. Tervetuloa syvärentouttavaan hemmotteluun!

Henkilömäärä: 1 hlö. Kahdelle järjestyy kaksi peräkkäistä aikaa, kun varaat yhden ajan ja kirjoitat lisätietokenttään toisen henkilön nimen ja varattavan hoidon keston.

Selkä-hartiaturvehoito + jalat 90 min

80 €

(sis. alv 24%)

Mikäli kaipaat lämpimän turvehauteen hoitavia ominaisuuksia myös takareisille ja pohkeille, valitse tämä ihana hoito! Hoidon kulku on muutoin ylläolevan kaltainen, mutta turve levitetään myös jalkojen takapinnoille ja imukuppihieronta tehdään lisäksi takareisille ja pohkeille. Seisomatyöläisen unelmien täyttymys!

Henkilömäärä: 1 hlö. Kahdelle järjestyy kaksi peräkkäistä aikaa, kun varaat yhden ajan ja kirjoitat lisätietokenttään toisen henkilön nimen ja varattavan hoidon keston.

Kokovartalohoito kasvohieronnalla 120 min

100 €

(sis. alv 24%)

Tässä lähes unettavan rentouttavassa hoidossa saat ensin tehokkaan turvehoidon selkä-hartia -alueelle, sekä takareisille ja pohkeille. Tämän jälkeen käännyt selinmakuulle ja levitän kasvoillesi ihoa hellivän ja turvotuksia laskevan turvenaamion. Sen vaikutuksen ajan hieron öljyn kanssa etureidet. Naamion pesun jälkeen saat vielä ihanan kasvohieronnan. Tietenkin lämpöpakkaukset pitävät sinut lämpimänä koko hoidon ajan!

Henkilömäärä: 1 hlö. Kahdelle järjestyy kaksi peräkkäistä aikaa, kun varaat yhden ajan ja kirjoitat lisätietokenttään toisen henkilön nimen ja varattavan hoidon keston.

Selkä-hartiaturvehoito + Rohkeusratsastus

110 €

Erikseen ostettuna 120 €
(sis. alv 24%)

Hevosystävän haaveet käyvät toteen tässä kokonaisvaltaisessa hemmottelussa. Ensin ystävystytään suloisen suomenhevosen kanssa ja käydään talutusratsastuslenkki metsätiellä. Hevosen käyntiaskeleet antavat ristiselälle jo hyvää lämmittelyä ja vetreyttä ennen hoitoa. Ratsastuksen jälkeen nautitaan tunnelmallisessa tallituvassa kuppi kuumaa tai kylmää ja lähdetään hoitolaan nauttimaan ihanasta turvehoidosta.

Henkilömäärä: 1 hlö

Varaa puhelimitse 0407441792 /Maiju.

Tule syvärentoutumaan ja anna sekä kehon, että mielen päästää irti kireyksistä! Nuku hyvin, ole energinen ja anna tukkoisen olon vaihtua ihanaan virtaukseen.

Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

Puhelin: 040 744 17 92

Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti