Iloluontosen turvehoidossa saat tehoapua kireille lihaksille ja hidastuneelle aineenvaihdunnalle. Kotimainen turve, ihanan rentouttava lämpö ja tehokas hieronta ovat lyömätön yhdistelmä! Turvehoito tapahtuu kokonaisuudessaan hierontapöydällä, eikä eroa muutoin tavallisella hierojalla käynnistä, kuin sisältönsä puolesta.

Tärkeä tiedote: 1.9.2023 alkaen jään määrittelemättömälle tauolle turvehoidoista opintojeni (amk) etenemisen sekä palkkatyöni vastuiden kasvamisen vuoksi. Keskityn hevospalveluiden tarjoamiseen sivutoimisena. Kiitos kaikille turvehoidoissa käyneille!

Turvehoito syvärentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehon, että mielen. Mikäli kärsit stressistä, lihaskalvo- ja lihaskireyksistä, huonosti nukutuista öistä, hidastuneesta aineenvaihdunnasta, iho-ongelmista tai heikentyneestä ääreisverenkierrosta, on turvehoidoista todellakin apua juuri sinulle! Turvehoito tapahtuu hierontapöydällä.

Hoidot eivät sovellu hartsiallergisille, sillä turpeessa voi olla maatuneiden havupuiden pihkajäämistä vapautunutta hartsia. Pitkät hoidot eivät sovellu sydänsairaille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä imukuppihierontaa voi tehdä vaikeille suonikohjuille.

Turvehoidon tehokkuus perustuu lämmön (n. 45-50 astetta) sekä turpeessa olevien humus- ja fulvohappojen yhteisvaikutukseen. Hoito kiihdyttää ääreisverenkiertoa ja nestekiertoa. Lihaskalvojen kireyksiä saadaan helpotettua imukupilla ja lämpimien lihasten hieronta on esihoitojen jälkeen miellyttävää sekä tehokasta.

Turvehoidosta asiakkaani ovat saaneet välitöntä helpotusta lihaskipuihinsa, kauan kaivattua rentoutta ja raukeutta sekä vipinää aineenvaihduntaan. Kipujen ja kolotusten häviämisen myötä stressinsietokykykin paranee ja uni maistuu. Hoidon teho on tuntunut kropassa vielä viikko käsittelyn jälkeen, mikä on aika huikeaa!

Saatavuus: ympäri vuoden

Henkilömäärä: Turvehoidoissa 1 hlö hoitopöydällä kerrallaan. Peräkkäiset ajat kahdelle onnistuu, kun varauksen yhteydessä mainitsee, että toinen henkilö tulee heti perään.

Rajoitukset: hartsiallergia (reagointi pihkaan), kissa-allergia (kotihoitolassa voi on kissapölyä)

Varaukset viimeistään: 6 h ennen hoitoa

Saapuminen: aikaisintaan 10 min ennen varattua aikaa.

Peruutukset viimeistään: 12 h ennen sovittua aikaa. Muussa tapauksessa laskutetaan 50% hinnasta. Sairastapauksessa peruutus on maksuton.

Tule syvärentoutumaan ja anna sekä kehon, että mielen päästää irti kireyksistä! Nuku hyvin, ole energinen ja anna tukkoisen olon vaihtua ihanaan virtaukseen.

Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti