Turvehoito syvärentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehon, että mielen. Mikäli kärsit stressistä, lihaskalvo- ja lihaskireyksistä, huonosti nukutuista öistä, hidastuneesta aineenvaihdunnasta, iho-ongelmista tai heikentyneestä ääreisverenkierrosta, on turvehoidoista todellakin apua juuri sinulle!

Opiskelin turvehoitajaksi keväällä 2018 ja siitä saakka olen saanut auttaa ihmisiä voimaan niin paljon paremmin. Teen turvehoidot kotihoitolassani Pielaveden Vaaraslahdessa, mutta tilauksesta myös muualla (lähinnä turvesaunotus).

Hoidot eivät sovellu hartsiallergisille, sillä turpeessa voi olla maatuneiden havupuiden pihkajäämistä vapautunutta hartsia. Pitkät hoidot eivät sovellu sydänsairaille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä imukuppihierontaa voi tehdä vaikeille suonikohjuille.

Turvehoidosta asiakkaani ovat saaneet välitöntä helpotusta lihaskipuihinsa, kauan kaivattua rentoutta ja raukeutta sekä vipinää aineenvaihduntaan. Kipujen ja kolotusten häviämisen myötä stressinsietokykykin paranee ja uni maistuu. Hoidon teho on tuntunut kropassa vielä viikko käsittelyn jälkeen, mikä on aika huikeaa!

 

Saatavuus: ympäri vuoden

Rajoitukset: hartsiallergia (reagointi pihkaan), kissa-allergia (koskee kotihoitolaa)

Varaukset viimeistään: 24 vrk ennen hoitoa

Peruutukset viimeistään: 24 h ennen sovittua aikaa. Muussa tapauksessa laskutetaan 50% hinnasta.

 

 

Hoidot saatavissa myös sähköiseen lahjakorttiin!

 

Selkä-hartiaturvehoito 60 min

55 €

(sis. alv 24%)

Selkään levitetään lämmin turve ja sen päälle kelmu. Sitten turpeen hoitavaa vaikutusta tehostetaan lämpöhauteilla, jotka nostetaan selälle ja jaloille. Vielä viltti päälle ja pääset nauttimaan ihanasta päähieronnasta sekä käsi- ja jalkahieronnasta. Tämän jälkeen lämpökääreet poistetaan selän päältä ja saat pintaverenkiertoa tehostavan imukuppihieronnan. Lopuksi hieron selän ja hartiat vielä öljyn kanssa Aaltosen tekniikalla. Tervetuloa rentoutumaan!

Henkilömäärä: 1 hlö

Vapaat ajat

 

 

Selkä-hartiaturvehoito + jalat 90 min

75 €

(sis. alv 24%)

Mikäli kaipaat lämpimän turvehauteen hoitavia ominaisuuksia myös takareisille ja pohkeille, valitse tämä ihana hoito! Hoidon kulku on muutoin ylläolevan kaltainen, mutta turve levitetään myös jalkojen takapinnoille ja imukuppihieronta tehdään myös takareisille ja pohkeille. Seisomatyöläisen unelmien täyttymys!

Henkilömäärä: 1 hlö

Vapaat ajat

 

 

Kokovartalohoito kasvohieronnalla 120 min

95 €

(sis. alv 24%)

Tässä lähes unettavan rentouttavassa hoidossa saat ensin tehokkaan turvehoidon selkä-hartia -alueelle, sekä takareisille ja pohkeille. Tämän jälkeen käännyt selinmakuulle ja levitän kasvoillesi ihoa hellivän ja turvotuksia laskevan turvenaamion. Sen vaikutuksen ajan hieron öljyn kanssa etureidet. Naamion pesun jälkeen saat vielä ihanan kasvohieronnan. Tietenkin lämpöpakkaukset pitävät sinut lämpimänä koko hoidon ajan!

Henkilömäärä: 1 hlö

Vapaat ajat

 

 

Selkä-hartiaturvehoito + Rohkeusratsastus

100 €

Erikseen ostettuna 110 €
(sis. alv 24%)

Hevosystävän haaveet käyvät toteen tässä kokonaisvaltaisessa hemmottelussa. Ensin ystävystytään suloisen suomenhevosen kanssa ja käydään talutusratsastuslenkki metsätiellä. Hevosen käyntiaskeleet antavat ristiselälle jo hyvää lämmittelyä ja vetreyttä ennen hoitoa. Ratsastuksen jälkeen nautitaan tunnelmallisessa tallituvassa kuppi kuumaa tai kylmää ja lähdetään hoitolaan nauttimaan ihanasta turvehoidosta.

Henkilömäärä: 1 hlö

Varaa puhelimitse 0407441792 /Maiju.

 

Sähköinen lahjakortti

Sähköiseen lahjakorttiin käy mikä tahansa Iloluontosen palvelu. Tilaa kortti tällä lomakkeella ja lähetän sinulle sähköpostilla laskun sekä kortin pdf -muodossa.

 

Tule syvärentoutumaan ja anna sekä kehon, että mielen päästää irti kireyksistä! Nuku hyvin ja ole energinen. Anna tukkoisen olon vaihtua ihanaan virtaukseen.

 

Takaisin Etusivulle

 

Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

Puhelin: 040 744 17 92

Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti