Palvelumme perustuvat kokonaisuudessaan luonnosta ja hevosista kumpuavaan hyvinvointiin. Tarjolla on erilaisia elämys- ja hyvinvointipalveluja sekä neuvontaa.

Pyöreisen tila on Iloluontosen oma temmellyskenttä, johon kuuluu pieni pyöreä järvi nimeltä Pyöreinen, sen rannassa olevat purot, piilopaikat ja hevosten laitumet, lehtomaiset lehtipuualueet, heinäpellot ja Eskon vuorelle kiipeävä metsä. Tilallamme on kolme hevosta ja kaksi kissaa. Tässä ympäristössä minun on helppo toteuttaa kaikkia palvelujamme. Liikkuvia palveluja ovat neuvonnat ja kurssitukset.Tulen mielelläni luoksesi alueilla Pielavesi, Kiuruvesi ja Iisalmi, kauemmaskin voi tottakai kysyä. Hinnat sisältävät alv, ryhmätapaturmavakuutukset ja liikkuvissa palveluissa matkaan kuluneen ajan. Useimmissa palveluissa alle 12-vuotiaat voivat osallistua ilmaiseksi, 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat luetaan aikuisiksi hinnoittelussa.

 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Palvelun voi varata helposti yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, facebook -viestillä, soittamalla tai tekstiviestillä/whatsappviestillä numeroon 040 744 1792 /Maiju. Kun palvelun on varannut, varaus on sitova. Ryhmäpalveluissa peruutus on tehtävä 5 vrk ennen palvelun alkua. Tätä myöhäisemmissä peruutuksissa maksetaan palvelun hinta kokonaisuudessaan. Sairastapauksen vuoksi tehty peruutus onnistuu maksutta lääkärin/hoitajan todistuksella. Yksityispalveluissa peruutus on tehtävä 1 vrk ennen palvelun alkua. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta veloitetaan palvelun hinta. Sairastapauksessa lääkärin/hoitajan todistuksella peruutus on maksuton.

 

Palvelut on jaettu luokittain ja löydät lisää tietoa seuraavilta sivuilta:

 

Turvehoidot
Villiyrtit ja sienet
Ratsastus
LuontoVoima (Green Care)
Kurssit ja leirit

 

Lisäksi teen myös luonto-ohjaajan töitä, kotona ja muualla. Tässä esimerkki luontoretkestä:

 

Ihana luontoretki

Mikäs tuo kukka on ja mikä lintu laulaa? Ihmetellään yhdessä luonnon runsautta ja opitaan uuttakin mm. villiyrteistä ja niiden terveysvaikutuksista. Luontoretki voidaan toteuttaa tilallamme Pohjois-Pielavedellä tai voin tulla sinne missä kaivataan.

Osallistujamäärä: minimi 8 aikuista, max 20 hlö

Kesto: 1 h

Saatavilla: toukokuu-lokakuu

Ennakkovaatimukset: Ei tarvitse kokemusta

Rajoitukset: reitit maastossa voivat olla sopimattomia liikuntarajoitteisille, kysy tarvittaessa mahdollisuutta helpolle reitille. Säävaraus, myrskyllä/ukkosella retki peruuntuu.

Hinta: 15 € /hlö (sis. Alv 24%)

Varaukset viimeistään: 10 vrk ennen

Varusteet: Säähän sopiva vaatetus, hyvät, nilkkaa tukevat kengät ja hyönteiskarkote

 

Ota yhteyttä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

Puhelin: 040 744 17 92

Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti