LuontoVoima ylläpitää hyvinvointia

 

LuontoVoima on Green Care -toimintaa joka ennalta ehkäisee esimerkiksi henkistä pahoinvointia, yksinäisyyttä tai syrjäytymistä ja ylläpitää fyysistä terveyttä luonnon ja eläinten avulla. Meidän pieni ja kotoisa tallimme hengästyttävän kauniin luonnon keskellä tarjoaa loistavat puitteet sinulle virkistyä, elpyä ja voimaantua arjen haasteissa. Ihanien hevostemme kanssa vietetyllä ajalla saat lisävirtaa työssäjaksamiseen ja rauhoitat ylikierroksilla käyvän mielesi. Tilallamme on kolme kilttiä hevosta, suomenhevostammat Selma ja Typy, sekä suomenhevosemästä, mutta arabi-isästä alkunsa saanut ruuna Riimi. Toimintamme on aina ammatillista, vastuullista ja tavoitteellista. Osallisuuden ja kokemuksellisuuden tunne yhdessä luonnon elvyttävyyden kanssa synnyttävät hyvinvointia lisäävät vaikutukset. Jatkuvasti kouluttautumalla ja asiakaspalautetta keräämällä hiomme toimintaamme koko ajan priimaksi.

 

Rohkeusratsastus

Ihailetko uljaita hevosia, mutta suuri koko hirvittää? Ehkä joku aiemmin tapahtunut sattumus pyörii takaraivossa ja pelkäät hevosia? Vai onko entiselle tuntiratsastajalle tapahtunut elämä ja edellisestä ratsastustunnista on..öö.. 15 vuotta? Kauemmin? Kynnys lähteä isolle tallille tuntuu liian korkealta?

Nyt on elämäsi tilaisuus ottaa hevoseen kontakti uudestaan ja siinä sivussa saada voittajafiilis! Meidän maailman lutuisin Selma on valmiina vastaanottamaan sinut lempeästi ja hellyyttävästi. Selkään ei ole pakko edes mennä, minulla on kyllä mielessä muitakin tapoja tehdä tuttavuutta kuvan kauniin suomenhevosen kanssa! Lopuksi nautimme kupin kuumaa tai kylmää tapahtuman kunniaksi. Tämä sopii myös täydellisesti lahjaksi jolle kulle rakkaallesi!

Kesto: 1 h

Ennakkovaatimukset: Ei tarvitse kokemusta

Varusteet: Talliolosuhteisiin sopiva vaatetus ja nilkkaa tukevat, kannalliset, mieluiten nauhattomat kengät (esim. kumisaappaat), kypäröitä lainattavissa

Osallistujamäärä: 1 aikuinen (+ avec henkiseksi tueksi jos tarvis)

Hinta: 45 € (sis. Alv 10%) ja mikäli avec haluaa myös ratsastaa (ilman talutusta) + 10 € (sis. Alv 10%)

 

Heppakaveri

 

Heppakaveri aikuiselle

Haluatko oman heppakaverin? Onko sinulla tavoitteita, kuten oppia enemmän hevosten hoidosta, ruokinnasta, varusteista tai vaikkapa voittaa joku oma pelkosi? Vai kalvaako stressi, uupumus, yksinäisyys, hektinen elämäntilanne ja kaipaat jotain ihan muuta ajateltavaa?  Heppakaveri on kuin aikuisten heppakerho, tavoitteellinen ja räätälöity kuitenkin aikuiseen makuun ja jokaiselle henkilökohtaiseksi. Teen puhelimitse varauksen yhteydessä ennakkohaastattelun jossa sovitaan omat päämääräsi ja kuulostelen mikä kolmesta hevospersoonasta on tavoitteisiisi pääsemisen kannalta paras kaverisi. Kaikki hevosemme ovat kilttejä käsitellä. Voit valita haluatko tavata heppakaveriasi ryhmässä samanhenkisten tyyppien kanssa vai ihan yksin ja rauhassa. Uusi heppakaverijakso alkaa aina kuun alusta ja tapaamiset on kerran viikossa, joten voit ennakkoon miettiä missä kuussa sinulle sopii parhaiten hevostella.

Kesto: 2 h /krt, 1 krt /vko

Ennakkovaatimukset: Ei tarvitse kokemusta

Varusteet: Talliolosuhteisiin sopiva vaatetus ja nilkkaa tukevat, kannalliset, mieluiten nauhattomat kengät (esim. kumisaappaat)

Osallistujamäärä: 1 aikuinen tai ryhmässä 3 hlö

Hinta: yksityistunnit 360 € (sis. Alv 24%) /4 krt tai ryhmässä 120 € (sis. Alv 24%) /4krt /hlö

 

Heppakaveri

 

Työnohjaustuotteet yhteistyössä Kalliorannan Työhyvinvointipalveluiden kanssa:

Myös 5-9 hlö:n ryhmille. Katso lisää Pirjon sivuilta.

 

Ota yhteyttä!

 

 

Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

Puhelin: 040 744 17 92

Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti