LuontoVoima ylläpitää hyvinvointia

 

LuontoVoima on Green Care -toimintaa joka ennalta ehkäisee esimerkiksi henkistä pahoinvointia, yksinäisyyttä tai syrjäytymistä ja ylläpitää fyysistä terveyttä luonnon ja eläinten avulla. Meidän pieni ja kotoisa tallimme hengästyttävän kauniin luonnon keskellä tarjoaa loistavat puitteet sinulle virkistyä, elpyä ja voimaantua arjen haasteissa. Ihanien hevostemme kanssa vietetyllä ajalla saat lisävirtaa työssäjaksamiseen ja rauhoitat ylikierroksilla käyvän mielesi. Tilallamme on kolme kilttiä hevosta, suomenhevostammat Selma ja Typy, sekä suomenhevosemästä, mutta arabi-isästä alkunsa saanut ruuna Riimi. Toimintamme on aina ammatillista, vastuullista ja tavoitteellista. Osallisuuden ja kokemuksellisuuden tunne yhdessä luonnon elvyttävyyden kanssa synnyttävät hyvinvointia lisäävät vaikutukset. Jatkuvasti kouluttautumalla ja asiakaspalautetta keräämällä hiomme toimintaamme koko ajan priimaksi.

Iloluontonen T:mi on Green Care Finland ry:n jäsenyritys ja sitoudumme yhdistyksen arvoihin ja sääntöihin jo aivan luonnostaan. Luonnon elvyttävyyden arvostaminen, vastuullinen, tavoitteellinen ja ympäristöystävällinen toiminta, eläinten kunnioittaminen, palvelun laadukkuus ja turvallisuus, toiminnan ammattimaisuus, yhteistyö, kokemuksellisuuden ja osallisuuden arvostaminen, ihmisoikeuksien ymmärtäminen ja hyväksyminen sekä luottamuksellisuus ovat meidän toiminnassamme aina näkyvissä tavalla tai toisella, palvelusta riippuen ja näitä asioita myös kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteiden pohjalta laadun takaamiseksi.

Green Care -toiminnan eettiset ohjeet löytyvät kokonaisuudessaan Green Care Finland ry:n sivuilta.

 

Rohkeusratsastus

Ihailetko uljaita hevosia, mutta suuri koko hirvittää? Ehkä joku aiemmin tapahtunut sattumus pyörii takaraivossa ja pelkäät hevosia? Vai onko entiselle tuntiratsastajalle tapahtunut elämä ja edellisestä ratsastustunnista on..öö.. 15 vuotta? Kauemmin? Kynnys lähteä isolle tallille tuntuu liian korkealta?

Nyt on elämäsi tilaisuus ottaa hevoseen kontakti uudestaan ja siinä sivussa saada voittajafiilis! Meidän maailman lutuisin Selma on valmiina vastaanottamaan sinut lempeästi ja hellyyttävästi. Selkään ei ole pakko edes mennä, minulla on kyllä mielessä muitakin tapoja tehdä tuttavuutta kuvan kauniin suomenhevosen kanssa! Lopuksi nautimme kupin kuumaa tai kylmää tapahtuman kunniaksi. Tämä sopii myös täydellisesti lahjaksi jolle kulle rakkaallesi!

Osallistujamäärä: 1 aikuinen (+ avec henkiseksi tueksi jos tarvis)

Kesto: 1 h

Saatavuus: Ympäri vuoden

Ennakkovaatimukset: Ei tarvitse kokemusta. Mikäli avec haluaa ratsaille, hänen on osattava varustaa ratsunsa ja pystyttävä ratsastamaan ilman talutusta.

Rajoitukset: Ei sovi vaikeasti liikuntarajoitteiselle. Säävaraus, myrskyllä/ukkosella ei lähdetä. Pakkasraja -23 C tilalla mitattuna.

Hinta: 45 € (sis. Alv 10%) ja mikäli avec haluaa myös ratsastaa (ilman talutusta) + 10 € (sis. Alv 10%)

Varaukset viimeistään: 7 vrk aikaisemmin

Varusteet: Talliolosuhteisiin sopiva vaatetus ja nilkkaa tukevat, kannalliset, mieluiten nauhattomat kengät (esim. kumisaappaat tai talvella Kuomat), pitävät hansikkaat, kypäröitä lainattavissa. Ei liehuvia vaatteita, nauhoja tmv. joista voi takertua.

 

Heppakaveri

 

Heppakaveri aikuiselle

Haluatko oman heppakaverin? Onko sinulla tavoitteita, kuten oppia enemmän hevosten hoidosta, ruokinnasta, varusteista tai vaikkapa voittaa joku oma pelkosi? Vai kalvaako stressi, uupumus, yksinäisyys, hektinen elämäntilanne ja kaipaat jotain ihan muuta ajateltavaa? Kasaa ystävistäsi valmis kolmen hengen porukka tai ilmoita kiinnostuksesi, niin kokoan ryhmän. Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ.

Osallistujamäärä: ryhmässä 3 hlö

Kesto: 2 h /krt, 1 krt /vko

Saatavuus: Ympäri vuoden

Ennakkovaatimukset: Ei tarvitse kokemusta

Rajoitukset: Ei sovi vaikeasti liikuntarajoitteiselle tai hevos-/pölyallergiselle. Säävaraus, ei kokoonnuta myrskyllä/ukkosella. Pakkasraja -23 C tilalla mitattuna.

Hinta:  120 € (sis. Alv 24%) /4krt /hlö

Varaukset: ”jatkuva haku”, ilmoita kiinnostuksesi joko sähköpostilla: maiju@iloluontonen.fi tai puhelimitse 0407441792 /Maiju. Alla oleva lomake käy myös.

Varusteet: Talliolosuhteisiin sopiva vaatetus ja nilkkaa tukevat, kannalliset, mieluiten nauhattomat kengät (esim. kumisaappaat tai talvella Kuomat), pitävät hansikkaat, kypäröitä lainattavissa. Ei liehuvia vaatteita, nauhoja tmv. joista voi takertua.

 

 

Heppakaveri

 

Työnohjaustuotteet yhteistyössä Kalliorannan Työhyvinvointipalveluiden kanssa:

Myös 5-9 hlö:n ryhmille. Katso lisää Pirjon sivuilta.

 

 

 

Ota yhteyttä!

 

 

Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

Puhelin: 040 744 17 92

Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti