Täältä löydät Iloluontosen tulevat kurssit, leirit ja kerhot

4H:n päiväleirit lapsille kesä 2019
Lande ZUMBA! 6.7.
Hevosen Villiyrtit -kurssi 10.7.
Hevoshuovutuskurssi ft. Ellunhuopa! 3.8.

 

Hevosen Villiyrtit -kurssi
Su 16.6. 2019

30 € /hlö

(sis. alv 24%)

Kurssilla opetellaan tuntemaan ihoa hoitavia luonnonkasveja, kerätään niitä ja valmistetaan kutinaa helpottava kesäöljy hevoselle. Lisäksi puhutaan talven varalle kerättävistä yrteistä ja niiden hyödyistä.

Kesto: 2 h, klo 12.00-14.00

Ilmoittautumiset: 11.6. mennessä, puhelimitse 040 744 1792 /Maiju

tai

Varaa paikkasi kätevästi tästä!
Palaa alkuun

 

Lande ZUMBA!
La 6.7. 2019

10 € /hlö

(sis. alv 10%)

Nyt on tarjolla tunti tehokasta zumbaa kuvankauniilla järvimaisemalla höystettynä! Zumbaohjaajana ihana Sanna Nousiainen. Samalla voi ihastella hevoskatrasta varsan kera tai ostaa pientuottajien palasaippuoita, -shampoita ym.

Kesto: 1 h, klo 10.00-11.00

Ilmoittautumiset: 3.7. mennessä puhelimitse 040 744 17 92/Maiju tai sähköpostilla maiju@iloluontonen.fi

tai

Varaa paikkasi kätevästi tästä!

 

 

Hevosen Villiyrtit -kurssi
Ke 10.7. 2019

30 € /hlö

(sis. alv 24%)

Kurssilla opetellaan tuntemaan ihoa hoitavia luonnonkasveja, kerätään niitä ja valmistetaan kutinaa helpottava kesäöljy hevoselle. Lisäksi puhutaan talven varalle kerättävistä yrteistä ja niiden hyödyistä.

Kesto: 2 h, klo 18.00-20.00

Ilmoittautumiset: 3.7. mennessä puhelimitse 040 744 1792 /Maiju tai sähköpostilla maiju@iloluontonen.fi

tai

Varaa paikkasi kätevästi tästä:

 

 

4H:n lasten päiväleirit
Ke 26.6. ja to 27.6. 2019 TÄYNNÄ!

Ma 15.7. ja ti 16.7. 2019 TÄYNNÄ!

30 € /pv/jäsen, 40 € /pv/ei-jäsen

Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille. Ohjelmassa on kesäistä puuhailua hevosten kanssa, luontoretkeilyä, villiyrttioppia ja askartelua luonnonmateriaaleista. Omat eväät mukaan. Lapsi voi osallistua yhteen tai kahteen päivään, sisältö on eri molempina päivinä. Mukaan mahtuu 5 lasta per päivä.

Kesto: 4,5 h, klo 10.00-14.30

Ilmoittautumiset: 1.6. mennessä Pielaveden 4H:lle sähköpostilla pielavesi@4h.fi tai toimiston numeroon 040 326 7600.

 

Hevoshuovutuskurssi ft. Ellunhuopa
La 3.8. 2019

110 € /hlö

(sis. alv 24%)

Tervetuloa Pohjois-Pielavedelle huovuttamaan hevosta apuna käyttäen! Kurssilla opit huovuttamaan kestäviä tuotteita riittävillä ohjeilla. Nautitaan elämästä tekemällä ihania esineitä samanhenkisen porukan kanssa! Tämän kurssin jälkeen sinulla on rento olo ja parempi mieli.

Kurssille tullessa ei tarvitse osata huovuttaa, tärkeintä on halu tehdä jotain uniikkia ja mukavaa. Kurssin hintaan sisältyy opetus, yhteisten työvälineiden ja materiaalien käyttö, kahvit sekä lounas. Huovutusopettajan huikea Ellunhuopa ja hevosasiat handlaa Iloluontosen Maiju.Tavataan hienossa paikassa keskellä luontoa, elokuun 3.pv lauantaina. Huovutetaan esimerkiksi mm. sisustusesineitä, laukkuja, kissanpesiä, penkinpäällisiä… Omia ideoitaan pääsee aika kivasti toteuttamaan!

Käy tutustumassa Ellun töihin osoitteessa: www.ellunhuopa.com
HOX! Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu ennakkoon sähköpostilaskuna.
Kesto: 6 h, klo 10.00-16.00
Ilmoittautumiset: 20.7.2019 mennessä tästä:

 

 

Kursseille ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Kursseille ja tapahtumiin voi ilmoittautua sähköpostilla, facebook -viestillä, soittamalla tai tekstiviestillä/whatsappviestillä numeroon 040 744 1792 /Maiju. Mieluiten ilmoittaudutaan hyvissä ajoin, jotta selviää järjestyykö kurssi (usein tapahtumissa on minimiosallistujamäärä kulujen kattamiseksi), kuitenkin viimeistään 4 vrk ennen, jollei erillistä päivämäärää ole ilmoitettu viimeiseksi ilmoittautumispäiväksi. Viimehetken ilmoittautujia otetaan toki mukaan vaikka samana päivänä jos kurssi on jo järjestymässä ja mukaan mahtuu, mutta aina parempi mitä aiemmin kurssille ilmoittautuu.

Ilmoittautumiset ovat sitovia niin, että peruutukset voi tehdä maksutta 7 vrk ennen kurssin alkua. Tätä myöhemmin kurssimaksu maksetaan vaikka mukaan ei pääsisikään. Tämä siksi, että viimetingassa perujat aiheuttavat usein koko kurssin peruuntumisen, mikäli ilmoittautujia on kasassa vain minimimäärä ja ne jotka ovat järjestelleet omat menonsa kurssin takia, joutuvat pettymään peruuntuneen kurssin vuoksi. Myös yrittäjän viikkokohtaiset suunnitelmat on hankala pitää järjestyksessä jos kurssin kanssa vallitsee epätietoisuus osallistujamäärästä ja kurssin järjestymisestä viimeisiin tunteihin saakka. Tämä korostuu niillä kursseilla entisestään, jotka tehdään yhteistyössä toisen yrittäjän kanssa. Tästä syystä näissä yhteistyökursseissa voidaan kurssimaksu laskuttaa etukäteen ja se palautetaan vain 7 vrk ennen tehdyistä peruutuksista. Mikäli peruutus johtuu sairastumisesta, lääkärin/hoitajan todistuksella kurssimaksun saa takaisin myös alle 7 vrk kurssin alkamisesta tehdyn peruutuksesta.

Palaa alkuun Takaisin Etusivulle

 

Hevosen Villiyrtit -kurssilaisten palautteita:

”Hyvä kurssi, kirjoittaminen ja kerääminen tukee oppimista”

 

”Hyvä kurssi! Nythän näistä yrteistä/kasveista innostui ihan kunnolla!”

 

”Paljon sait mahdutettua pariin tuntiin. Tuli myös ruokinnasta kivasti juttua. Kiitoksia!”

 

Menneet tapahtumat:

 

Villiyrttikävely la 8.6. 2019

 

Poimijakorttikoulutus pe 24.5. 2019

Poimijakorttikoulutus on hyödyllinen sinulle kun haluat lisätienestiä kauppayrttien keruusta tai haluat käyttää myyntiin valmistamissasi elintarvikkeissa (leivonnaiset, salaatit, lämpimät ruuat) ihania ja superterveellisiä villiyrttejä. Poimijakorttikoulutus antaa sinulle varmuuden tunnistaa, käsitellä ja säilöä villiyrtit turvallisesti ja hygienisesti.

 

Kärriajon alkeiskurssi la 11.5. 2019

Tervetuloa opettelemaan valjastuksen alkeet koppakärriajoa varten ja treenaamaan ajotaitoja pujotteluradan avulla!

3 h aikana käydään läpi valjaiden osat ja tarkoitukset, kieputellaan remmejä yllin kyllin ja hypätään kärryille kohtaamaan uusia seikkailuja.

Kurssille mahtuu vain 4 henkeä, joten ole nopea ja varaa paikkasi heti! Minimi ikäraja 12 v., yläikärajaa ei ole.

 

Hevosen rakenteen peruskurssi pe 26.4. 2019

Tiedätkö millainen on hyvärakenteinen hevonen? Ovatko käyrät kintereet, vennot vuohiset ja kantava lanne aivan hepreaa? Ei hätää! Tule oppimaan peruspalikat hevosen rakenteesta ja osaat jatkossa valita ostohevosen paremmin tai arvioida omaa ja kaverin hevosta ilman vaaleanpunaisia laseja.

Kaksituntisella kurssilla käydään läpi hevosen rakennetta kansantajuisesti päästä kavioihin ja opetellaan myös hevosen esittämistä näyttelyä tai jalostusarvostelua varten. Opetushevoset löytyvät tilalta.

 

Luokkivaljastuskurssi su 10.3. 2019

Tervetuloa Pohjois-Pielavedelle viettämään hilpeää talvipäivää luokkivaljastuksen ja rekiajon merkeissä!

Kurssi on kolmituntinen ja sinä aikana käymme läpi luokkivaljastuksen osien nimet ja tarkoitukset, opettelemme katsomaan länkien sopivuutta ja treenaamme itse valjastusta. Lisäksi opetellaan rekiajoa ja sivusta ohjastusta.

 

Luokkivaljastuskurssi su 20.1. 2019

Tervetuloa Pohjois-Pielavedelle viettämään hilpeää talvipäivää luokkivaljastuksen ja rekiajon merkeissä!

Kurssi on kolmituntinen ja sinä aikana käymme läpi luokkivaljastuksen osien nimet ja tarkoitukset, opettelemme katsomaan länkien sopivuutta ja treenaamme itse valjastusta. Lisäksi opetellaan rekiajoa ja sivusta ohjastusta.

 

Opastettu sieniretki su 23.9. klo 10.00 – 12.00

Iloluontosen pihasta starttaava sieniretki, jossa opetellaan tunnistamaan muutama varma ruokasieni. Ilmoittaudu pian tekstarilla/whatsappilla numeroon 0407441792 /Maiju

Hinta 15 € /hlö (sis. alv 24 %)

 

Hevosen rakenne -peruskurssi to 27.9. klo 17-19
Kärryttelyn Alkeiskurssi to 16.8.

 

Palaa alkuun Takaisin Etusivulle