Täältä löydät Iloluontosen tulevat tapahtumat, kurssit, leirit ja kerhot

Helmikuussa starttaa Talli-Rentoilijat -ryhmä /25 € kerta
Su 14.2. Yllätä ystäväsi! Ajelua, hyvää oloa ja voimaa luonnosta (Talli Taitavat Kaviot, Kiuruvesi) /130 €
Talli-Rentoilijat kokoontuvat keskiviikkoisin

Helmikuussa starttaa Talli-Rentoilijat -ryhmä keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Eli 1,5 h laatuaikaa lämminhenkisessä, mutta vilpoisassa pihatossa ihanien hevosten kanssa puuhaillen. Saa paijata, letittää, leperrellä, opetella pukemaan varusteita, hupsutella ja ennen kaikkea olla rennosti, elää hetkessä, ladata akkuja ja rentoutua. ❤ Toiveita ja haaveita pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille, mutta mukaan saa ottaa myös oman lapsensa, sama hinta molemmilta. Kokoontumiskertoihin voi osallistua silloin kun siltä tuntuu, kunhan ennakkoon huikkaa tulevansa joko yv, puhelimitse/wap 0407441792 tai sähköpostilla maiju@iloluontonen.fi

Mukaan yhdelle illalle mahtuu max 6 hlöä. Turvavälit säilytetään hevosten kanssa luonnostaan, maskeja & käsidesiä löytyy ja lämmintä juomaa saa käydä tallituvassa tarvittaessa hörppäämässä omalla vuorollaan. Ei tarvitse tietää tai osata hevosista mitään, eikä haittaa vaikka vähän pelottaisikin, olen rinnalla ja yhdessä voitetaan jännitysmöröt. Pääasia, että vaatetta on lämpimästi päällä ja mieli avoin. Tule siis Rentoilijaksi ja just sellaisena kuin olet, just silloin kun pääset.

Helmikuun kokoontumiset:

Ke 3.2. klo 17.00

Ke 10.2. klo 17.00

Ke 17.2. klo 17.00

Ke 24.2. klo 17.00

Paikka: Iloluontonen

Kesto: 1,5 h Klo 17.00-18.30

Hinta: 25 € /hlö /kerta

Su 14.2. Yllätä ystäväsi! Ajelua, hyvää oloa ja voimaa luonnosta (Talli Taitavat Kaviot, Kiuruvesi)

Yllätä ystäväsi!
Poni/hevosajelua ja valjastusta (1,5 h) askartelu ystävän kanssa luonnon antimia hyväksi käyttäen. Su 14.2.2021 KLO 13- 17.00
Green Care voimaa luonnosta & eläimistä ja toisistamme!
Syödään hyvin, T:mi Iloluontosen Maiju Okkonen tulee kaiken tämän lisäksi tekemään meille ihanat turvekasvohoidot, yrttijalkakylvyt, hartiaturvehauteet ja hartia imukuppipyörittelyn! (2 h)
Maijulla on myynnissä mukanaan ihania luonnonsaippuoita!
Päivä sopii kaiken tasoisille pääasia on hyvä olo!
Max osallistuja määrä 6 hlöä.

Paikka: Talli Taitavat Kaviot, Hallaperäntie 290, Kiuruvesi

Kesto: klo 13.00-17.00

Hinta: 130 € /hlö tai ystävän kanssa yht. 240 € (sis. ruokailun, vakuutuksen ja alv)

Ilmoittautumiset: Talli Taitavien Kavioiden Tiinalle hopotissa https://hopoti.com/fi-fi/stable/TalliTaitavatKaviot tai 050 5416296 /Tiina.

Kursseille ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Kursseille ja tapahtumiin voi ilmoittautua sähköpostilla, facebook -viestillä, soittamalla tai tekstiviestillä/whatsappviestillä numeroon 040 744 1792 /Maiju. Verkkokursseille ilmoittaudutaan annetun linkin kautta. Mieluiten ilmoittaudutaan hyvissä ajoin, jotta selviää järjestyykö kurssi (usein tapahtumissa on minimiosallistujamäärä kulujen kattamiseksi), kuitenkin viimeistään 4 vrk ennen, jollei erillistä päivämäärää ole ilmoitettu viimeiseksi ilmoittautumispäiväksi. Viimehetken ilmoittautujia otetaan toki mukaan vaikka samana päivänä jos kurssi on jo järjestymässä ja mukaan mahtuu, mutta aina parempi mitä aiemmin kurssille ilmoittautuu.

Maksutavat ovat joko korttimaksu, käteinen tai MobilePay paikan päällä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia niin, että peruutukset voi tehdä maksutta 7 vrk ennen kurssin alkua. Tätä myöhemmin kurssimaksu maksetaan vaikka mukaan ei pääsisikään. Tämä siksi, että viimetingassa perujat aiheuttavat usein koko kurssin peruuntumisen, mikäli ilmoittautujia on kasassa vain minimimäärä ja ne jotka ovat järjestelleet omat menonsa kurssin takia, joutuvat pettymään peruuntuneen kurssin vuoksi. Myös yrittäjän viikkokohtaiset suunnitelmat on hankala pitää järjestyksessä jos kurssin kanssa vallitsee epätietoisuus osallistujamäärästä ja kurssin järjestymisestä viimeisiin tunteihin saakka. Tämä korostuu niillä kursseilla entisestään, jotka tehdään yhteistyössä toisen yrittäjän kanssa. Tästä syystä näissä yhteistyökursseissa voidaan kurssimaksu laskuttaa etukäteen ja se palautetaan vain 7 vrk ennen tehdyistä peruutuksista. Mikäli peruutus johtuu sairastumisesta, lääkärin/hoitajan todistuksella kurssimaksun saa takaisin myös alle 7 vrk kurssin alkamisesta tehdyn peruutuksesta.


Voit ilmoittautua myös tällä lomakkeella (ei koske 4H:n kerhoja/leirejä tai muualla järjestettäviä tapahtumia):