4H:n heppakerho kokoontuu 2019 joka toinen tiistai, alkaen 8.1. klo 17.00 – 18.30

Kerhossa opetellaan tärkeitä asioita hevosesta, sen käyttäytymisestä ja varusteista. Mahdollisuus suorittaa Perushoitomerkki.

Hinta: 6 € /krt tai 30 € /syyskausi per lapsi.

Ilmoittautumiset 040 744 1792 /Maiju.

 

Luokkivaljastuskurssi su 20.1. 2019

Tervetuloa Pohjois-Pielavedelle viettämään hilpeää talvipäivää luokkivaljastuksen ja rekiajon merkeissä!

Kurssi on kolmituntinen ja sinä aikana käymme läpi luokkivaljastuksen osien nimet ja tarkoitukset, opettelemme katsomaan länkien sopivuutta ja treenaamme itse valjastusta. Lisäksi opetellaan rekiajoa ja sivusta ohjastusta.

Kesto 3 h

Hinta 45 € /hlö (sis. alv 24%)

Ilmoittautumiset: 14.1. mennessä, puhelimitse 040 744 1792 /Maiju tai sähköpostilla maiju@iloluontonen.fi

 

Varaa paikkasi kätevästi tästä:

 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Kursseille ja tapahtumiin voi ilmoittautua sähköpostilla, facebook -viestillä, soittamalla tai tekstiviestillä/whatsappviestillä numeroon 040 744 1792 /Maiju. Mieluiten ilmoittaudutaan hyvissä ajoin, jotta selviää järjestyykö kurssi (usein tapahtumissa on minimiosallistujamäärä kulujen kattamiseksi), kuitenkin viimeistään 4 vrk ennen, jollei erillistä päivämäärää ole ilmoitettu viimeiseksi ilmoittautumispäiväksi. Viimehetken ilmoittautujia otetaan toki mukaan vaikka samana päivänä jos kurssi on jo järjestymässä ja mukaan mahtuu, mutta aina parempi mitä aiemmin kurssille ilmoittautuu.

Ilmoittautumiset ovat sitovia niin, että peruutukset voi tehdä maksutta 7 vrk ennen kurssin alkua. Tätä myöhemmin kurssimaksu maksetaan vaikka mukaan ei pääsisikään. Tämä siksi, että viimetingassa perujat aiheuttavat usein koko kurssin peruuntumisen, mikäli ilmoittautujia on kasassa vain minimimäärä ja ne jotka ovat järjestelleet omat menonsa kurssin takia, joutuvat pettymään peruuntuneen kurssin vuoksi. Myös yrittäjän viikkokohtaiset suunnitelmat on hankala pitää järjestyksessä jos kurssin kanssa vallitsee epätietoisuus osallistujamäärästä ja kurssin järjestymisestä viimeisiin tunteihin saakka. Tämä korostuu niillä kursseilla entisestään, jotka tehdään yhteistyössä toisen yrittäjän kanssa. Tästä syystä näissä yhteistyökursseissa voidaan kurssimaksu laskuttaa etukäteen ja se palautetaan vain 7 vrk ennen tehdyistä peruutuksista. Mikäli peruutus johtuu sairastumisesta, lääkärin/hoitajan todistuksella kurssimaksun saa takaisin myös alle 7 vrk kurssin alkamisesta tehdyn peruutuksesta.

 

 

Hevosen Villiyrtit -kurssilaisten palautteita:

”Hyvä kurssi, kirjoittaminen ja kerääminen tukee oppimista”

 

”Hyvä kurssi! Nythän näistä yrteistä/kasveista innostui ihan kunnolla!”

 

”Paljon sait mahdutettua pariin tuntiin. Tuli myös ruokinnasta kivasti juttua. Kiitoksia!”

 

Menneet tapahtumat:

 

Opastettu sieniretki su 23.9. klo 10.00 – 12.00

Iloluontosen pihasta starttaava sieniretki, jossa opetellaan tunnistamaan muutama varma ruokasieni. Ilmoittaudu pian tekstarilla/whatsappilla numeroon 0407441792 /Maiju

Hinta 15 € /hlö (sis. alv 24 %)

 

Hevosen rakenne -peruskurssi to 27.9. klo 17-19

Tiedätkö millainen on hyvärakenteinen hevonen? Ovatko käyrät kintereet, vennot vuohiset ja kantava lanne aivan hepreaa? Ei hätää! Tule oppimaan peruspalikat hevosen rakenteesta ja osaat jatkossa valita ostohevosen paremmin tai arvioida omaa ja kaverin hevosta ilman vaaleanpunaisia laseja.

Kaksituntisella kurssilla käydään läpi hevosen rakennetta kansantajuisesti päästä kavioihin  ja opetellaan myös hevosen esittämistä näyttelyä tai jalostusarvostelua varten. Opetushevoset löytyvät tilalta.

Kurssin hinta on 25 € /hlö (sis. alv 24%)

Ilmoittautumiset tekstarilla/whatsappilla numeroon 0407441792 /Maiju

 

Kärryttelyn Alkeiskurssi to 16.8.

Tervetuloa opettelemaan valjastuksen alkeet koppakärriajoa varten ja treenaamaan ajotaitoja pujotteluradan avulla!

3 h aikana käydään läpi valjaiden osat ja tarkoitukset, kieputellaan remmejä yllin kyllin ja hypätään kärryille kohtaamaan uusia seikkailuja.

Kurssille mahtuu vain 4 henkeä, joten ole nopea ja varaa paikkasi heti! Minimi ikäraja 12 v., yläikärajaa ei ole.

Klo 17.00-20.00, hinta on 45 € /hlö (sis. alv 24%)

Paikka: Iloluontosen omat tilat, Pyöreisentie 77, Vaaraslahti

Ilmoittautumiset, tekstarilla, whatsapp tai soittamalla p. 0407441792. Lämpimästi tervetuloa mukaan!