Täältä löydät Iloluontosen tulevat tapahtumat, kurssit, leirit ja kerhot

Ma-Ti 27.-28.6.2022 Naisten hyvinvointileiri suomenhevosten kanssa, kokemattomat ratsastajat (TILAA!)
Ma-Ti 4.-5.7.2022 Naisten hyvinvointileiri suomenhevosten kanssa, kokeneet ratsastajat (TÄYNNÄ!! Varasijoja 2 kpl)
Ma-Ti 11.-12.7.2022 Naisten hyvinvointileiri suomenhevosten kanssa, kokemattomat ratsastajat (TILAA!)
Ma-Ti 25.-26.7.2022 Naisten hyvinvointileiri suomenhevosten kanssa, kokeneet ratsastajat (TILAA!)

Naisten hyvinvointileirit suomenhevosten kanssa kesä 2022

Hei nainen, kiinnostaisiko luontoon, hyvinvointiin ja suomenhevosten kanssa puuhailuun painottuva aikuisten oma leiri? Ohjelmassa on mm. 

  • Hevosten kanssa hengailua, rapsuttelua, paijailua, letittelyä ja nuuhkuttelua
  • Kokemattomien leireillä rauhallisia maastoratsastusretkiä käynnissä (talutuksella tai ilman) ja kokeneiden leireillä vauhdikkaampia retkiä kaikissa askellajeissa.
  • Myös muuta liikuntaa, kävelyä ja lihashuoltoa.
  • Villiyrttioppia ja jalkakylpy yrttisine maistiaisineen
  • Terveysmetsäretki eväineen
  • Herkulliset keittolounaat villiyrttitvisteineen ja ihana savulohi-illallinen
  • Turvesauna

Leirin kesto on kaksi päivää, yhteismajoitus nostalgisessa kesämökissä ja turvesauna kuuluu pakettiin. Paikkoja kokemattomien leireille on yhteensä 8 ja kokeneiden leireille 6, joten pienellä porukalla on varmasti lystiä. Leirin ydinajatus on terveyden, fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen luonnon ja suomenhevosten avulla. Sekä kokonaisvaltainen oma aika hersyvässä seurassa, tietenkin.

Paikka: Iloluontonen, Pyöreisentie 77, Vaaraslahti (Pielavesi, Pohjois-Savo)

Kesto: ma klo 10.00 – ti klo 18.00

Ajankohdat:

Leiri 1 (Kokemattomat ratsastajat) 27.-28.6.2022 (ma-ti)

Leiri 2 (Kokeneet ratsastajat) 4.-5.7.2022 (ma-ti) TÄYNNÄ!! (varasijoilla otetaan)

Leiri 3 (Kokemattomat ratsastajat) 11.-12.7.2022 (ma-ti)

Leiri 4 (Kokeneet ratsastajat) 25.-26.7.2022 (ma-ti)

Hinta: 275 € /hlö

Ilmoittautumiset: sähköpostilla maiju@iloluontonen.fi

Voit kysyä paikkoja vielä viime hetkelläkin, vaikka ilmoittautumispäivä olisi mennyt. Tilaa saattaa olla.

Leiri 1 – 12.6. mennessä

Leiri 2 – 19.6. mennessä

Leiri 3 – 26.6. mennessä

Leiri 4 – 10.7. mennessä

Huom! Leirin hintaan sisältyvää varausmaksua (100 €) ei palauteta, mikäli peruuntuminen tapahtuu alle 14 vrk ennen leiriä. Leiri laskutetaan sähköpostilaskulla lähempänä ajankohtaa.

”Liikunta ja vieläpä se yhdistettynä hevosiin toi hyvää oloa ja energiaa. Myös ruoka oli todella hyvää eli siitä nautin myös.”

”En aikoihin ole ollut missään tällaisessa tapahtumassa, joten ihan jo se, että tuli lähdettyä mukaan oli huippua. Fiilis oli jotenkin tosi seesteinen ja tyytyväinen. Huikea säähän kruunasi kaiken ja helteenkin kanssa pärjättiin.”

”Ruokailuja oli tarpeeksi ja ruoka todella yllätti positiivisesti monipuolisuudessa, kekseliäisyydessä sekä eritoten herkullisuudessa. Leiriltä sain rohkeutta jatkaa hevosiin ja ratsastukseen tutustumista ja siinä sivussa inspiraatiota villiyrteistä ja turvehoidoista jotka kiinnostavat itseäni paljon.”

”Todella onnistunut kaksipäiväinen kaikkiaan! Ruoat, hepoiset, huolenpito, miljöö ja se, että kaikki oli hyvin mietittynä ja valmiina kokoajan, teki olosta onnellisen. Jotkut jutut osuu olemaan elämässä sellaisia, joista tule hyvä olo vielä pitkään jälkikäteenkin, tämä oli sellainen <3”

Kesän 2021 leiriläisten mietteitä
Kursseille ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Kursseille ja tapahtumiin voi ilmoittautua sähköpostilla, facebook -viestillä, soittamalla tai tekstiviestillä/whatsappviestillä numeroon 040 744 1792 /Maiju. Verkkokursseille ilmoittaudutaan annetun linkin kautta. Mieluiten ilmoittaudutaan hyvissä ajoin, jotta selviää järjestyykö kurssi (usein tapahtumissa on minimiosallistujamäärä kulujen kattamiseksi), kuitenkin viimeistään 4 vrk ennen, jollei erillistä päivämäärää ole ilmoitettu viimeiseksi ilmoittautumispäiväksi. Viimehetken ilmoittautujia otetaan toki mukaan vaikka samana päivänä jos kurssi on jo järjestymässä ja mukaan mahtuu, mutta aina parempi mitä aiemmin kurssille ilmoittautuu.

Maksutavat ovat joko korttimaksu, käteinen tai MobilePay paikan päällä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia niin, että peruutukset voi tehdä maksutta 7 vrk ennen kurssin alkua (Huom! Ei koske leirejä, niistä ohjeistus yllä). Tätä myöhemmin kurssimaksu maksetaan vaikka mukaan ei pääsisikään. Tämä siksi, että viimetingassa perujat aiheuttavat usein koko kurssin peruuntumisen, mikäli ilmoittautujia on kasassa vain minimimäärä ja ne jotka ovat järjestelleet omat menonsa kurssin takia, joutuvat pettymään peruuntuneen kurssin vuoksi. Myös yrittäjän viikkokohtaiset suunnitelmat on hankala pitää järjestyksessä jos kurssin kanssa vallitsee epätietoisuus osallistujamäärästä ja kurssin järjestymisestä viimeisiin tunteihin saakka. Tämä korostuu niillä kursseilla entisestään, jotka tehdään yhteistyössä toisen yrittäjän kanssa. Tästä syystä näissä yhteistyökursseissa voidaan kurssimaksu laskuttaa etukäteen ja se palautetaan vain 7 vrk ennen tehdyistä peruutuksista. Mikäli peruutus johtuu sairastumisesta, lääkärin/hoitajan todistuksella kurssimaksun saa takaisin myös alle 7 vrk kurssin alkamisesta tehdyn peruutuksesta.


Voit ilmoittautua myös tällä lomakkeella (ei koske 4H:n kerhoja/leirejä tai muualla järjestettäviä tapahtumia):