Mikä ihmeen Hevoskaveri?

Hevoskaveri -toimintamme on työssä ja arjessa jaksamista edistävää toimintaa, joka hyödyntää seesteisten hevosten ja luonnon rauhoittavaa ja stressiä vähentävää vaikutusta. Hevosten taikaa!

Käytännössä touhutaan siis aikuisten kesken tallilla oman ”vakkarihevosen” eli hevoskaverin kanssa.

 Opitaan ymmärtämään hevosta ja sen lajityypillistä käyttäytymistä.

 Opitaan kommunikoimaan hevosen kanssa ja toisaalta ymmärtämään sen kommunikointia.

 Opitaan käytännönläheisesti asioita hevosten varusteista, anatomiasta, huollosta, ruokinnasta, käsittelystä ja kaikesta mitä hevosiin liittyy.

 Saadaan vertaistukea arkeen omasta pienryhmästä.

 Tullaan kohdatuksi ja kuulluksi omana itsenä.

 Saadaan kallisarvoista OMAA AIKAA ihan vain itselle, keskittyen hetkeen ihanan hevosen kanssa, jättäen murheet ja stressin taka-alalle.

 Päästään halimaan, pusuttelemaan ja nuuhkuttelemaan hevosia kerrankin riittävästi.

Yhteen ryhmään mahtuu neljä henkilöä, vähintään osallistujia on oltava kuitenkin kolme. Aiempaa kokemusta hevosista ei tarvita, mutta ei haittaa vaikka sitä olisikin. Tämä on myös oiva tilaisuus päästä takaisin kiinni vanhaan harrastukseen, mikäli hevostelu on syystä tai toisesta jäänyt tauolle.

Voit kasata ryhmän omista ystävistäsi, työkavereistasi tai harrastusporukastasi ja valitaan ajankohta aikataulujenne mukaan. TAI voit ilmoittautua valmiiseen ryhmään valmiiksi antamiini päivämääriin elokuulle (alla).

Ennakkoon ei tarvitse tietää hevosista mitään tai osata (tai edes haluta) ratsastaa, kunhat et ole allerginen ja lähtökohtaisesti pidät eläimistä, se riittää. Hevosten kanssa puuhaillaan monipuolisesti ja turvallisesti, tutustuen kilttiin eläimeen ja samalla itseensä sekä ryhmäkavereihin.

Tapaamisten sisältöä viilataan ryhmäläisten kiinnostusten mukaisesti, mutta tekeminen on mm. metsäkävelyä hevosten kanssa, hevosten jumppaamista ja hoitoa sekä varusteiden pukemista. Pääpointti on ottaa kontakti kilttiin hevoseen ja päästä hiukan jyvälle sen sielunelämästä.  Samalla hyödynnetään hevosen luontainen kyky laskea stressiä ja vielä tuplataan se olemalla yhdessä luonnossa.

Homma menee näin

1. Ilmoittaudu mukaan. Mikäli olet ensimmäistä kertaa ryhmässäni, haluan tutustua sinuun paremmin, joten sovitaan puhelinaika. Toteutuakseen ryhmään tarvitaan kolme henkilöä.

2. Maksat osallistumismaksun yhdessä tai kahdessa erässä ensimmäisessä kokoontumisessa, toisen erän voi maksaa toisella kokoontumiskerralla. Korttimaksu käy.

3. Mikäli joudut jäämään joltakin kerralta pois, summaa ei siltä kerralta palauteta. Maksetut osallistumismaksut takaavat, että toiminta järjestyy paikalle pääsijöille.

 

Tämä neljän kerran setti maksaa 120 € (yhteensä 8 h, sis. alv 24%), myös osamaksumahollisuus kahdessa erässä.

 

Marraskuun ryhmiin paikat auki!

Valitse aikatauluusi sopiva ryhmä ja ota yhteyttä:

 

 

 

 

Ryhmäläisten palautteita:

 

Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti, joten ole nopea ottamaan yhteyttä! Mikäli kiinnostuit, voit varata paikkasi alustavasti tästä:

 

Voit myös soittaa 0407441792 /Maiju

 

Etusivulle

 

Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

Puhelin: 040 744 17 92

Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti

Sijainti: Pohjois-Pielavesi