Oletko
• usein STRESSAANTUNUT?
• TYÖUUPUMUKSEN rajaa lähentelemässä?
• liian usein PAHALLA PÄÄLLÄ?
• vailla OMAA AIKAA stressivapaalla vyöhykkeellä?
• pyöritellyt mielessäsi TYÖASIOITA myös vapaa-ajalla?
• valmis sitoutumaan 2 h HEVOSTOIMINTAAN pienryhmässä kerran viikkoon POHJOIS-PIELAVEDELLÄ, yhteensä neljänä viikkona?
• halukas saamaan oman HEVOSYSTÄVÄN?
Mikäli tähän asti lähes kaikki kohdat täyttyivät, kerron sinulle hyvän uutisen: olet todella sopiva ryhmääni, jonka tavoite on lisätä arjessa ja työssä jaksamista hevosen avulla!

Ennakkoon ei tarvitse tietää hevosista mitään tai osata (tai edes haluta) ratsastaa, kunhat et ole allerginen ja lähtökohtaisesti pidät eläimistä, se riittää. Hevosten kanssa puuhaillaan monipuolisesti ja turvallisesti, tutustuen kilttiin eläimeen ja samalla itseensä sekä ryhmäkavereihin.

Tapaamisten sisältöä viilataan ryhmäläisten kiinnostusten mukaisesti, mutta tekeminen on mm. metsäkävelyä hevosten kanssa, hevosten jumppaamista ja hoitoa sekä varusteiden pukemista. Pääpointti on ottaa kontakti kilttiin hevoseen ja päästä hiukan jyvälle sen sielunelämästä.  Samalla hyödynnetään hevosen luontainen kyky laskea stressiä ja vielä tuplataan se olemalla yhdessä luonnossa.

 

Homma menee näin

1. Ilmoittaudu mukaan. Mikäli olet ensimmäistä kertaa ryhmässäni, haluan tutustua sinuun paremmin, joten sovitaan puhelinaika. Toteutuakseen ryhmään tarvitaan kolme henkilöä.

2. Maksat osallistumismaksun yhdessä tai kahdessa erässä ennen ensimmäistä kokoontumista, toisen erän voi maksaa ensimmäisellä kokoontumiskerralla

3. Mikäli joudut jäämään joltakin kerralta pois, summaa ei siltä kerralta palauteta. Maksetut osallistumismaksut takaavat, että toiminta järjestyy paikalle pääsijöille.

 

Tämä neljän kerran setti maksaa 120 € (yhteensä 8 h, sis. alv 24%), myös osamaksumahollisuus kahdessa erässä.

 

Toukokuun ryhmiin paikat auki!

Valitse aikatauluusi sopiva ryhmä ja ota yhteyttä:

 

 

 

 

Ryhmäläisten palautteita:

 

Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti, joten ole nopea ottamaan yhteyttä! Mikäli kiinnostuit, voit varata paikkasi alustavasti tästä:

 

Voit myös soittaa 0407441792 /Maiju

 

Etusivulle

 

Iloluontonen T:mi /Maiju Okkonen

Puhelin: 040 744 17 92

Sähköposti: maiju@iloluontonen.fi

Osoite: Pyöreisentie 77, 72710 Vaaraslahti

Sijainti: Pohjois-Pielavesi