Oletko

• usein STRESSAANTUNUT?

• TYÖUUPUMUKSEN rajaa lähentelemässä?

• liian usein PAHALLA PÄÄLLÄ?

• vailla OMAA AIKAA stressivapaalla vyöhykkeellä?

• pyöritellyt mielessäsi TYÖASIOITA myös vapaa-ajalla?

• valmis sitoutumaan 2 h HEVOSTOIMINTAAN pienryhmässä kerran viikkoon POHJOIS-PIELAVEDELLÄ, yhteensä neljänä viikkona?

• halukas saamaan oman HEVOSYSTÄVÄN?

 

Mikäli tähän asti lähes kaikki kohdat täyttyivät, kerron sinulle hyvän uutisen: olet todella sopiva ryhmääni, jonka tavoite on lisätä arjessa ja työssä jaksamista hevosen avulla!

Pienryhmässä on siis kolme henkilöä ja kolme hevosta. Tapaaminen kestää kerralla 2 h ja jaksoon kuuluu 4 tapaamista, eli yksi tapaaminen viikossa = 4 viikkoa.

Ennakkoon ei tarvitse tietää hevosista mitään tai osata (tai edes haluta) ratsastaa, kunhat et ole allerginen ja lähtökohtaisesti pidät eläimistä, se riittää. Hevosten kanssa puuhaillaan monipuolisesti ja turvallisesti, tutustuen kilttiin eläimeen ja samalla itseensä sekä ryhmäkavereihin.

Tämä neljän kerran setti maksaa 120 € (yhteensä 8 h, sis. alv 24%), myös osamaksumahollisuus.

Viikonpäivä ja ajankohta kokoontumiselle sovitaan kun ryhmä on koossa, eli siihen pääsee vaikuttamaan. Tapaamisten sisältöä viilataan ryhmäläisten kiinnostusten mukaisesti, mutta tekeminen on mm. metsäkävelyä hevosten kanssa, hevosten jumppaamista ja hoitoa sekä varusteiden pukemista. Pääpointti on ottaa kontakti kilttiin hevoseen ja päästä hiukan jyvälle sen sielunelämästä.  Samalla hyödynnetään hevosen luontainen kyky laskea stressiä ja vielä tuplataan se olemalla yhdessä luonnossa.

 

 

Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti, joten ole nopea ottamaan yhteyttä, mikäli kiinnostuit ja varaa paikkasi alustavasti tästä:

 

Voit myös soittaa 0407441792 /Maiju